Containeropslag, inboedels, meubels, pallet hotel, Top Storage (TS) archief& kunst

Top opslag

Wij zijn duurzaam! Klik op de bij voor meer informatie.

Top opslag

Containeropslag, inboedels, meubels, pallet hotel, Top Storage (TS) archief& kunst

Waarom een Erkende Verhuizer?

Betrouwbare reviews over Erkende Verhuizers.
Vriendelijke, vakkundige verhuizers die alle zorgen uit handen nemen
Door Erkende Verhuizers altijd verzekerd van optimale garanties
In meer dan een halve eeuw gingen miljoenen klanten u voor.

Nog niet overtuigd? Kijk snel de video’s

Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt hebben wij diverse mogelijkheden voor opslag van uw inboedel of kantoorinventaris. Hierbij vergeten wij uw archief zeker niet, wij bieden opslag op maat. 

Ons unieke RFID systeem houdt bij waar uw container of archief terug te vinden is, dat is nodig ook gezien wij beschikken over ruim 100.000m2 opslag oppervlakte.

Het Warehouse Management Systeem beheert de 12.000 pallet plaatsen, en zorgt ervoor dat uw nieuwe meubels die online of in de winkel zijn gekocht in No-Time af fabriek bij u op locatie komen. 

Verzekering op maat kan hierbij geregeld worden via het Opslag Certificaat van de Erkende Verhuizers of via de Algemene Opslag Voorwaarden van de Erkende Project Verhuizers. En natuurlijk kunnen wij ook de bestelde meubels voor u verzekeren.

ARCHIEF OPSLAG

P.A. van Rooyen beschikt over moderne faciliteiten voor opslag en beheer van de meest uiteenlopende soorten archieven voor zowel uw statisch- als dynamisch archief. Wij brengen uw archief over naar...
Lees verder

CONTAINER OPSLAG

Wanneer u bepaalde spullen voorlopig niet nodig heeft, kan het behoorlijk in de weg staan. Laat ons uw eigendommen veilig opslaan, dan kunt u er altijd bij als dat nodig is. Of het nu gaat om beurs...
Lees verder

CROSS DOCKING

Methode waarbij de goederen die worden ontvangen in een distributiecentrum, niet worden opgeslagen maar direct worden verdeeld naar de afnemers en gereedgemaakt voor verzending. Simpel gezegd wij h...
Lees verder

ORDER PICKEN MEUBEL OPSLAG

Ons warehouse management systeem ''WMS'' zorgt ervoor dat uw voorraad onze voorraad wordt. Zodat uw eindklant altijd de juiste meubels optijd in huis heeft.

Natuurlijk zij...
Lees verder

Onze projecten / Nieuws

Wij vertellen u graag verder over onze
mooie projecten


Onze certificeringen:

Kunnen wij iets betekenen voor u?

Laat het ons weten