Cliniclowns

Cliniclowns


U heeft er vast wel eens van gehoord; de Cliniclowns. 

Zij maken met humor, improvisatie en creativiteit contact met zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie. Cliniclowns geloven in de kracht van contact. Afleiding zorgt voor stress- en angstreductie en verhoogt het welzijn van zieke kinderen. 

 

Onze kernwaarden binnen Top Movers: familiebedrijven, samenwerken, respect voor mens en milieu, kwaliteit en veiligheid, sluiten goed aan bij de doelstellingen van Stichting Cliniclowns. Daarom bieden wij de Cliniclowns financiële steun en helpen wij hen met verschillende diensten. Zoals het doneren van oude telefoons en cartridges die zij kunnen inleveren en wij bieden hen landelijk bieden opslag- en inzamelpunten voor speciale acties.

 

'Zorgen voor elkaar' is een gevoel dat wij als familiebedrijf en nu eenmaal hebben. 

Onze projecten / Nieuws

Wij vertellen u graag verder over onze
mooie projecten

Het verhuisteam werkt snel en netjes. Denkt in oplossingen. En heel belangrijk ontzorgt. We konden tijdens de verhuizing de mannen alleen laten (we liepen in de weg ;-). Aanrader!


Gert Valkema uit: Amstelveen
10-08-2021

Van Rooyen is flexibel, fijne service en verhuizers die snappen hoe te werk te gaan in een gebouw dat in gebruik is. Ook fijn dat de voorman gedurende de opdracht verspreid over 2 dagen hetzelfde is.


Dennis uit: Rotterdam
06-06-2021

Zowel prive als zakelijk veel plezier gehad van Topmovers


G. uit: Woerden
20-05-2021

Kunnen wij iets betekenen voor u?

Laat het ons weten