Cliniclowns

Cliniclowns


U heeft er vast wel eens van gehoord; de Cliniclowns. 

Zij maken met humor, improvisatie en creativiteit contact met zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie. Cliniclowns geloven in de kracht van contact. Afleiding zorgt voor stress- en angstreductie en verhoogt het welzijn van zieke kinderen. 

 

Onze kernwaarden binnen Top Movers: familiebedrijven, samenwerken, respect voor mens en milieu, kwaliteit en veiligheid, sluiten goed aan bij de doelstellingen van Stichting Cliniclowns. Daarom bieden wij de Cliniclowns financiële steun en helpen wij hen met verschillende diensten. Zoals het doneren van oude telefoons en cartridges die zij kunnen inleveren en wij bieden hen landelijk bieden opslag- en inzamelpunten voor speciale acties.

 

'Zorgen voor elkaar' is een gevoel dat wij als familiebedrijf en nu eenmaal hebben. 

Onze projecten / Nieuws

Wij vertellen u graag verder over onze
mooie projecten

Alles was even goed geregeld. De verhuizers kwamen exact op tijd, en werkten hard en effectief.


Jan uit: Wilnis
19-06-2023

De verhuizing is vlekkeloos verlopen met hulp van de verhuizers. Op een flexibele en meedenkende wijze hebben jullie deze stressvolle dag begeleid. Kortom een geweldige verhuizing…!!!


M. uit: Woerden
30-01-2023

Totale ontzorging was ons doel. Dit hebben de mannen van van Rooyen compleet waargemaakt. We hoefden niets en alles kon! Prettige en beleefde ploeg. Harde wetkers! Petje af!


Jack uit: Beegden
27-01-2023

Onze certificeringen:

Kunnen wij iets betekenen voor u?

Laat het ons weten