Cliniclowns

Cliniclowns


U heeft er vast wel eens van gehoord; de Cliniclowns. 

Zij maken met humor, improvisatie en creativiteit contact met zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie. Cliniclowns geloven in de kracht van contact. Afleiding zorgt voor stress- en angstreductie en verhoogt het welzijn van zieke kinderen. 

 

Onze kernwaarden binnen Top Movers: familiebedrijven, samenwerken, respect voor mens en milieu, kwaliteit en veiligheid, sluiten goed aan bij de doelstellingen van Stichting Cliniclowns. Daarom bieden wij de Cliniclowns financiële steun en helpen wij hen met verschillende diensten. Zoals het doneren van oude telefoons en cartridges die zij kunnen inleveren en wij bieden hen landelijk bieden opslag- en inzamelpunten voor speciale acties.

 

'Zorgen voor elkaar' is een gevoel dat wij als familiebedrijf en nu eenmaal hebben. 

Onze projecten / Nieuws

Wij vertellen u graag verder over onze
mooie projecten

Wij zijn in 3x verhuisd. Van Woerden naar opslag bij van Rooyen. Van opslag van Rooyen naar Nieuwerbrug a/d Rijn en vanuit Amsterdam naar Nieuwerbrug. Totaal hebben 10 verschillen mensen van van Rooyen over de vloer gehad. Allen even goed, vriendelijk en behulpzaam. Ik begrijp nog niet hoe ze de hoeveelheden inschatten met in alle gevallen klopte het precies. De gehele operatie was in de puntjes voorbereid en verrassingen waren er niet. Echt super blij mee. TOP geregeld!!!


Arno uit: Nieuwerbrug
22-07-2022

Van tevoren goed overleg, o.a. over levering dozen en ander verhuismateriaal. Komen afspraken na. Tijdens verhuizing goed samenwerkend team, leuke sfeer. Goed materiaal: (boeken)dozen, kledingkastdozen, barrels, inpakpapier, plastic, plakband, etiketten. Tijdens voorbereiding nog boekendozen extra kunnen halen. Helaas was schilderijdoos te klein. Ook hebben we veel te veel rollen plastic gekregen. Na afloop gelukkig veel kunnen terugbrengen.


H. uit: Uithoorn
10-10-2022

Voor de twee keer ingehuurd om ons kantoor te verhuizen en nu ook weer een prima service.


Nancy uit: Aalsmeer
31-05-2022

Onze certificeringen:

Kunnen wij iets betekenen voor u?

Laat het ons weten