Onze projecten / Nieuws

Wij vertellen u graag verder over onze
mooie projecten

Tijdens de uitruiming liep alles goed. De 2 ingehuurde verhuizers van Passies waren duidelijk ervaren krachten. Tijdens de inruiming de volgende dag waren de 2 ingehuurde krachten van Top Movers Zwolle niet geheel berekend op hun taak. Te jong, te weinig flexibel en te weinig inzicht. De 2 vaste krachten van P.A. van Rooijen waren prettig om mee te werken en dachten goed mee.


E uit: Vinkeveen
24-05-2023

Onze verhuizing van Hoofddorp naar Ermelo hadden we in najaar 2022 al geregeld met Van Rooyen. Offerte was duidelijk, de verhuismaterialen werden ook netjes zoals afgesproken afgeleverd. Het inplannen van de datum ging zonder problemen en op de verhuisdag zelf kwam de verhuisploeg rond 7.00 uur aanbellen. Geoliede machine van 5 heren, rond half 12 zat alles in de wagens en om half 4 was alles in Ermelo uitgeladen. Het enige dat ik zou willen meegeven is dat we een officiele schriftelijke bevestiging hadden willen ontvangen van de gemaakte afspraken en verhuisdag. Het is al spannend genoeg om


H uit: Hoofddorp
07-04-2023

Ivm schade aan de vloer werden de grote meubels door het verhuisteam deskundig in de daarvoor bestemde verhuiswagen geplaatst en enkele dagen door een ander team weer terug geplaatst. Snel, netjes en meedenkend en hulpvaardig. Ivm niet kunnen tillen heeft het terugbrengen team zelfs geholpen om de kratten met inhoud van de kasten, die boven in de woning waren opgeslagen geholpen om beneden te zetten. Heel erg dankbaar voor!!


Bart uit: Alphen aan den Rijn
24-03-2023

Onze certificeringen:

Kunnen wij iets betekenen voor u?

Laat het ons weten