Samenwerking Workbrands

Samenwerking Workbrands


P.A. van Rooyen Top Movers is een samenwerking aangegaan met Workbrands. 

Dit is de dé duurzame en circulaire inrichter van Nederland. Met een heldere aanpak en een mix van nieuw en hoogwaardig refurbished meubilair helpen zij 

hun klanten om het interieur te verduurzamen. 

 

Meer weten, kijk eens op de website van Workbrands, https://www.workbrands.com/nl/

Onze projecten / Nieuws

Wij vertellen u graag verder over onze
mooie projecten

Top Movers maakt zijn naam helemaal waar. De communicatie verloopt van begin tot eind soepel en de verhuizers zijn kundig en oplossingsgericht. Dit was de derde grote verhuizing die wij hebben gedaan met top movers en het zou zeker ook niet de laatste zijn.


Kim uit: Utrecht
19-04-2021

Een verhuizing is een hectische aangelegenheid,maar wij hebben het heel anders ervaren. Vakbekwaam en zeer vriendelijke mensen,met goede adviezen.


P.ter Wee uit: Uithoorn
05-11-2021

Tijdens de verhuisdag zelf was alles perfect. Verhuizers waren super aardig, netjes en snel. Diep respect. Het intakegesprek was soepel en prettig, de follow-up viel daarentegen een beetje tegen. Ik moest zelf een aantal keren in de pen om o.a. dingen als verhuismateriaal te regelen. Wat mij betreft had duidelijk moeten worden gecommuniceerd dat front- en back-office gescheiden zijn en dat de man die het intake gesprek deed, niet mijn aanspreekpartner was.


Gwen de Visser uit: HOLLANDSCHE RADING
07-11-2021

Kunnen wij iets betekenen voor u?

Laat het ons weten