Contact

Contact

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf met persoonlijke aandacht voor u en uw wensen? P.A. van Rooyen verzorgt uw gehele verhuizing, zowel grote organisaties, bedrijven als particulieren.

Wij beschikken over specialistische vakkennis, een modern wagenpark, kwalitatief hoogwaardige opslag en gebruiken de nieuwste innovaties om, indien nodig, alle te verhuizen materialen te kunnen volgen.

Contact opnemen


Vestigingen

  • Uithoorn
  • Mijdrecht
  • Bergen op Zoom

P.A. van Rooyen Top Movers

Bezoekadres:

Johan Enschedeweg 5-7,
1422 DR Uithoorn


P.A. van Rooyen Logistics

Bezoekadres:

Industrieweg 52
3641 RM Mijdrecht

Vijf gratis dozen ontvangen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op locatie, onze adviseur neemt gelijk 5 gratis verhuisdozen voor u mee.

Onze projecten / Nieuws

Wij vertellen u graag verder over onze
mooie projecten

Wat een top service . Zag er zo tegen op . Maar met deze mannen was het 1 groot feestje Zou het morgen zo weer doen haha


Alice uit: Amsterdam
13-10-2021

Vriendelijke medewerkers die snel werken en alles netjes verpakken voordat het de wagen ingaat. Helaas kon mijn bed niet via de trap en bovenste raam naar boven. Dit moesten wij zelf uiteindelijk doen. Één gedeelte van de bank kon niet door de tussen deur maar wel door de achter deur mits het hor plisse deur werd verwijderd, ook dit hebben wij zelf gedaan. Voor de rest blij met hoe ze het hebben gedaan en de medewerkers vroegen netjes wat er mee moest en daarna waar het moest staan.


S. uit: Mijdrecht
22-06-2021

Wij zijn heel tevreden over de verhuizing. Top verhuizers, ik zou ze iedereen aanraden.


Marja uit: Mijdrecht
23-04-2021

Kunnen wij iets betekenen voor u?

Laat het ons weten