Contact

Contact

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf met persoonlijke aandacht voor u en uw wensen? P.A. van Rooyen verzorgt uw gehele verhuizing, zowel grote organisaties, bedrijven als particulieren.

Wij beschikken over specialistische vakkennis, een modern wagenpark, kwalitatief hoogwaardige opslag en gebruiken de nieuwste innovaties om, indien nodig, alle te verhuizen materialen te kunnen volgen.

Contact opnemen


Vestigingen

  • Uithoorn
  • Mijdrecht
  • Bergen op Zoom

P.A. van Rooyen Top Movers

Bezoekadres:

Johan Enschedeweg 5-7,
1422 DR Uithoorn


P.A. van Rooyen Logistics

Bezoekadres:

Industrieweg 52
3641 RM Mijdrecht

Vijf gratis dozen ontvangen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op locatie, onze adviseur neemt gelijk 5 gratis verhuisdozen voor u mee.

Onze projecten / Nieuws

Wij vertellen u graag verder over onze
mooie projecten

Correct, ook al viel het werk tegen. Er waren problemen met een tafelblad. Die werden goed opgelost


Molenaar uit: Vinkeveen
04-04-2022

‘S morgens nog voor de afgesproken tijd stonden de heren al klaar. Alles werd keurig gedemonteerd en in geladen. Daarna werd alles uitgeladen. Door een fout van mijzelf paste niet alle kasten. Keurig werd kantoor gebeld wat de kosten zijn als Top Movers dit zou uitvoeren. Direct een antwoord. Extra hulp werd ingeschakeld en ook super nette mannen! Zelf de heren al bedankt voor hun inzet. Maar bij deze nogmaals, heren super bedankt!


C. uit: Amstelveen
25-08-2022

P.A. van Rooyen kijkt denkt mee bij het verhuizen en kijkt naar wat nodig is. In de zorg is het belangrijk om een partij te hebben die flexibel is. Zowel van te voren als op de dag zelf, er komen altijd wel kleine dingen bij die wel of niet verhuisd moeten worden. Hele fijne partij om verhuizingen aan over te laten.


Nikki uit: Aalsmeer
31-05-2022

Onze certificeringen:

Kunnen wij iets betekenen voor u?

Laat het ons weten