Magazijn verhuizingen

Magazijn verhuizingen


Uw magazijn is bij ons in goede handen. De pallets, order pick, stellingen, apparatuur brengen wij van A naar B. Alles kan; in- en uitruimen, velen gingen u voor en waardeerden ons met een gemiddelde van 8,3.

Onze projecten / Nieuws

Wij vertellen u graag verder over onze
mooie projecten

Van A tot Z was er bij mij het vertrouwen dat deze klus ik goede handen was. Dit geeft een prettig gevoel, aangezien er bij een verhuizing wat zenuwen bij komen kijken, zeker op mijn leeftijd.


Gerard uit: Uithoorn
24-03-2021

Professionele mannen kwamen op tijd en energiek al vroeg in de ochtend om georganiseerd onze spullen in te pakken . Ze zijn met respect met onze spullen om gegaan . Ook het verhuizen zelf fijne is soepel verlopen en alles is heelhuids overgekomen. Zeer vriendelijk en behulpzaam.


A. uit: Amsterdam
25-08-2021

Het is anno 2021 onvoorstelbaar dat een afspraak voor een bezoek bij mij thuis NIET wordt opgeslagen in de agenda van de betreffende medewerker, of zijn assistent. Betreffende man verschijnt dus niet op het afgesproken tijdstip en geeft (nadat ikzelf contact opnam) simpelweg als excuus dat ie de afspraak (op een fout moment) had staan IN GEDACHTE !!! Voor een service-bedrijf dat juist dient te excelleren in het exact nakomen van gemaakte afspraken is het een dikke vette onvoldoende.


Frans uit: Uithoorn
18-11-2021

Kunnen wij iets betekenen voor u?

Laat het ons weten