Stichting Corantijn

Stichting Corantijn


Stichting Corantijn is een initiatief van de Nieuw-Apostolische Kerk in Nederland. De doelstelling is het verlenen van diaconale hulp door een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de lokale bevolking binnen Suriname op geestelijk, sociaal, medisch en onderwijskundig gebied.

 

Voor de hulpbehoevende medemens in Suriname steunt Stichting Corantijn door het versturen van containers met hulpgoederen. P.A. van Rooyen Top Movers heeft voor de 2e maal bijgedragen aan het leveren van verhuisdekens om goederen in de containers te kunnen beschermen.

Onze projecten / Nieuws

Wij vertellen u graag verder over onze
mooie projecten

Van opname tot uitvoering van de verhuizing heb je te maken met zeer vakkundige medewerkers. Meedenken, anticiperen en uiterst zorgvuldig te werk gaan, zit in het bloed van de medewerker van Top Movers. Kortom, voor een verhuizing zonder problemen, schakel Top Movers in!


Sandra uit: Breukelen
16-12-2021

Direct een passende offerte, keurig, ondanks Corona, alle verhuisspullen op tijd geleverd. Toch had ik nog wat extra dozen nodig..... geen probleem, die werden de volgende dag bezorgd. Op de dagen van verhuizing vriendelijke mensen. Top Service!


Ad uit: Amstelveen
16-01-2021

Voor de eerste keer verhuisbedrijf, heerlijk alles laten verzorgen van inpakken tot en met huis schoon opleveren. Super tevreden


Natasja uit: Breukelen
06-12-2021

Kunnen wij iets betekenen voor u?

Laat het ons weten