Voor elke omvang

Top Art Movers

Wij zijn duurzaam! Klik op de bij voor meer informatie.

Top Art Movers

Voor elke omvang

Waarom een Erkende Verhuizer?

Betrouwbare reviews over Erkende Verhuizers.
Vriendelijke, vakkundige verhuizers die alle zorgen uit handen nemen
Door Erkende Verhuizers altijd verzekerd van optimale garanties
In meer dan een halve eeuw gingen miljoenen klanten u voor.

Nog niet overtuigd? Kijk snel de video’s

Een goede voorbereiding is het halve werk!

Zoals vaak is een zorgvuldige voorbereiding bij kunsttransporten net zo belangrijk als de uiteindelijke klus zelf. Denk vooral aan de juiste pakmaterialen, looproutes, volgorde, risico’s, maar ook het overleg met u als klant, uw kunstcurator, uw conservator op zijn haar vakgebied en uw beveiliging.

De werkvolgorde: maak eerst de looproute vrij, zodat er geen obstakels zijn. Tijdens het verhuizen worden eerst alle objecten welke ergens in en op staan ingepakt en uigehuisd, aansluitend de meubels. Wij eindigen met de kroonluchters, schilderijen en/ of wandkleden.

Een vrachtwagen is nog geen geen kunstwagen, daar is er meer voor nodig: 3 staps beveiliging op de laadruimte, geconditioneerd met luchtgordijn, een gelijke luchtvochtigheid en temperatuur, in de hele laadruimte, tot slot wordt de luchtvochtigheid en temperatuur vooraf ingesteld op de omstandigheden in uw depot, museum of pand. 

Onze Top Art wagens zijn gebouwd naar de normen van het Rijksmuseum.

Wie gingen u voor, zomaar even een greep uit ons klantenbestand Tactica Art, de Hermitage en Nieuwe Kerk, Stichting Hendrik de Keizer, alle musea rond en in Gent, het RCE, Middelheimmuseum, Museum Bronbeek, het Zilvermuseum, de collecties van APG en ASR, de collecties van een tiental gemeentes en vele anderen.

Beveiligd

Kunsttransport kent ongeschreven regels, zoals track and trace op wagen en indien gewenst zelfs track and trace op de  objecten en hun verpakkingen. De inloggegevens kunn...
Lees verder

Kennis van zake

Binnen onze missie en visie vinden wij loopbaanplannen belangrijk. Tijdens het inwerken doorloopt elke nieuwe medewerker de verschillende divisies: verhuizen, logistiek en Art Handling.

...
Lees verder

Less is more en duurzaamheid

Het verpakken van kunst is een vak apart. Daar waar verhuizers of een galerie een schilderij in drie lagen noppenfolie verpakken doet een Art Handler het schilderij in een frame waarbij het sc...
Lees verder

Zekerheid

In de museumbranche is het gebruikelijk niet alles te verzekeren, je hebt immers te maken met onvervangbare stukken. 

De opmerking op de werkvloer “het is toch verzekerd&r...
Lees verder

Onze projecten / Nieuws

Wij vertellen u graag verder over onze
mooie projecten


Onze certificeringen:

Kunnen wij iets betekenen voor u?

Laat het ons weten