Zorgeloos dankzij extra diensten

Zorgeloos dankzij extra diensten


Aan u de keuze of u voor onze basisdienstverlening kiest of ook gebruik wilt maken van onze extra diensten om met nog minder zorgen te verhuizen. In beide gevallen kunt u rekenen op onze hoge kwaliteit, scherpe tarieven en persoonlijke dienstverlening. 

Onze projecten / Nieuws

Wij vertellen u graag verder over onze
mooie projecten


Onze verhuizing is zeer voorspoedig en zonder problemen verlopen dankzij de zeer gemotiveerde en meedenkende medewerkers. Demontage en montage van onze linnenkast en eettafel werd zeer zorgvuldig gedaan. Ook was het geen moeite om wat extra werk uit te voeren zoals de demontage van een oude kast. Kortom, we zijn zeer tevreden!


Nanko uit: Santpoort-Noord
10-06-2022

Zeer prettig bedrijf, aanrader om in te huren bij een verhuizing.


Sandra uit: Amsterdam
24-02-2022

‘S morgens nog voor de afgesproken tijd stonden de heren al klaar. Alles werd keurig gedemonteerd en in geladen. Daarna werd alles uitgeladen. Door een fout van mijzelf paste niet alle kasten. Keurig werd kantoor gebeld wat de kosten zijn als Top Movers dit zou uitvoeren. Direct een antwoord. Extra hulp werd ingeschakeld en ook super nette mannen! Zelf de heren al bedankt voor hun inzet. Maar bij deze nogmaals, heren super bedankt!


C. uit: Amstelveen
25-08-2022

Kunnen wij iets betekenen voor u?

Laat het ons weten