Veilig verpakt en vervoerd

Veilig verpakt en vervoerd


Onze verhuizers voeren uw verhuizing met de grootst mogelijke voorzichtigheid uit en maken gebruik van de beste verpakkings- en vervoersmethoden. Ook met extra bijzondere spullen zoals muziekinstrumenten, apparatuur en kunst

weten wij goed raad. Mocht er desondanks onverhoopt schade ontstaan tijdens de verhuizing, dan bent u hiertegen verzekerd dankzij het Garantiecertificaat en Kunst- en Kostbaarhedencertificaat van de Erkende Verhuizer. Door ons lidmaatschap bij deze branchevereniging, kunnen we u met dit keurmerk ook verzekeren van echte, betrouwbare reviews over ons werk op onze website. U kunt lezen dat al heel wat tevreden klanten u voor gingen.

Onze projecten / Nieuws

Wij vertellen u graag verder over onze
mooie projecten


Verhuizing van groot huis naar kleiner appartement. Meeste dat meeging waren dozen. Had duidelijk op de doos geschreven waar iedere doos naar toe moest. Alle dozen die in de rekken in de berging moesten komen werden daar ook in gezet. Alles wat direct nodig was stond in appartement en alle dozen die niet direct nodig waren in berging.


Herman uit: Aalsmeer
03-04-2023

Stipt op tijd, snel en vakkundig geregeld.


L.R. uit: Nieuwegein
13-03-2023

Van begin tot het eind is de verhuizing vlot verlopen. Wat een zorg werd eruit handen genomen. Verhuizing naar een appartement op de derde verdieping werd zeer makkelijk verzorgd met een buitenlift.


Kevin uit: Uithoorn
12-01-2023

Onze certificeringen:

Kunnen wij iets betekenen voor u?

Laat het ons weten