Veilig verpakt en vervoerd

Veilig verpakt en vervoerd


Onze verhuizers voeren uw verhuizing met de grootst mogelijke voorzichtigheid uit en maken gebruik van de beste verpakkings- en vervoersmethoden. Ook met extra bijzondere spullen zoals muziekinstrumenten, apparatuur en kunst

weten wij goed raad. Mocht er desondanks onverhoopt schade ontstaan tijdens de verhuizing, dan bent u hiertegen verzekerd dankzij het Garantiecertificaat en Kunst- en Kostbaarhedencertificaat van de Erkende Verhuizer. Door ons lidmaatschap bij deze branchevereniging, kunnen we u met dit keurmerk ook verzekeren van echte, betrouwbare reviews over ons werk op onze website. U kunt lezen dat al heel wat tevreden klanten u voor gingen.

Onze projecten / Nieuws

Wij vertellen u graag verder over onze
mooie projecten


Alles spullen stonden aan het einde van de dag op zijn plek in het nieuwe huis.


Paul uit: Aalsmeer
03-02-2023

Wat een fantastische ervaring. Vriendelijke verhuizers en zeer voorzichtig. We hadden al genoeg inpakmateriaal gehad en op de verhuisdag ging alles volgens plan. En ook alweer een afspraak gemaakt om alle (inmiddels) uitgepakt dozen weer op te halen, een grote pluim!


Guido uit: Bergen
17-01-2023

Vanaf het 1e gesprek tot aan de daadwerkelijke verhuizing verliep alles als een zonnetje. Top Movers maken hun naam waar.


Marjo uit: Amstelveen
17-01-2023

Onze certificeringen:

Kunnen wij iets betekenen voor u?

Laat het ons weten