Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht


De verhuizing naar uw nieuwe onderkomen wordt vakkundig en met aandacht voor u en uw spullen uitgevoerd, zodat u zo snel mogelijk optimaal geniet van uw nieuwe woning. Wij voeren uw verhuizing niet alleen met de grootst mogelijk zorg uit, maar bereiden deze met net zoveel aandacht voor. Dankzij onze jarenlange ervaring sinds 1873 en onze expertise werken we behalve efficiënt, ook met de nodige persoonlijke aandacht. En die geven we graag, want verhuizen gaat naast spullen vooral om uw wensen. Daarbij maakt het niet uit of u alleen uw inboedel door ons laat verhuizen of ook kiest voor onze extra diensten.

Onze projecten / Nieuws

Wij vertellen u graag verder over onze
mooie projecten


Het is anno 2021 onvoorstelbaar dat een afspraak voor een bezoek bij mij thuis NIET wordt opgeslagen in de agenda van de betreffende medewerker, of zijn assistent. Betreffende man verschijnt dus niet op het afgesproken tijdstip en geeft (nadat ikzelf contact opnam) simpelweg als excuus dat ie de afspraak (op een fout moment) had staan IN GEDACHTE !!! Voor een service-bedrijf dat juist dient te excelleren in het exact nakomen van gemaakte afspraken is het een dikke vette onvoldoende.


Frans uit: Uithoorn
18-11-2021

Mijn ouders (tachtigers)gingen verhuizen. Als dochter was contact persoon. Bij het voorbespreking werden alle mogelijkheden goed uitgelegd. De afspraken werden gemaakt en nagekomen. We konden alle vragen stellen. Op de dag van de verhuizing was er geen stress. Je kon aan alles merken dat de verhuizers ervaring hadden. In het nieuwe huis werd alles netjes op zijn plek gezet. Aan het eind van de dag zaten mijn ouders in een opgeruimd, net huis. We zijn echt ontzorgt en heel tevreden voor de dienstverlening


M. uit: Wilnis
05-05-2021

Ladenkastje en kist/salontafel beschadigd.


A.C. uit: Nieuwegein
17-03-2021

Kunnen wij iets betekenen voor u?

Laat het ons weten