Computer transporten

Computer transporten


De Cloud is fictief, server verhuizingen blijven. Door onze contacten en contracten met de grote spelers in ICT branche kunnen en mogen onze welopgeleide computer verhuizers u van dienst zijn. Van 1 server tot een compleet data centre.

Onze projecten / Nieuws

Wij vertellen u graag verder over onze
mooie projecten

Klanten waarderen ons
bedrijf met een 9.4/10
Meer beoordelingen

Vrijdag 3 december hebben Jeroen en collega's mij verhuisd van Amstelveen naar Zandvoort. In 1 woord geweldig ! Inladen in Amstelveen ging uitermate soepel en vlot ! Bij aankomst in Zandvoort was een grote tegenslag, teveel om de lift te kunnen gebruiken.... Jeroen bleef rustig en regelde 2 extra mensen; behalve de bank die te groot was voor het trappenhuis, zette iedereen de schouders eronder en hebben alles naar driehoog gedragen ! Waanzinnig, zwaar, geen onvertogen woord. Binnen anderhalf uur was de klus geklaard. Grote klasse, een grote pluim voor alle mannen en het gehele bedrijf. Vanzelf


B. Mijnlieff uit: Zandvoort
10-12-2021

Verhuiskratten en etiketten zijn tijdig aangeleverd. De verhuizing verliep voorspoedig. De lift op de nieuwe locatie bleek niet groot genoeg, dit is goed opgelost. Na afloop zijn de verhuiskratten weer netjes opgehaald.


Dagmar uit: Hoofddorp
07-12-2021

Kunnen wij iets betekenen voor u?

Laat het ons weten