1,5 METER WERKPLEK

1,5 METER WERKPLEK


Is uw bedrijf klaar voor de 1,5 meter economie?

De eerste stappen zijn gezet. De kinderen van de basisscholen gaan binnenkort weer terug naar school. Als dat goed gaat volgen de middelbare scholen per 1 juni. Ook is er al sprake van dat kappers en nagelstylisten voor 20 mei hun deuren weer mogen openen en wellicht volgen er daarna nog meer versoepelingen van de coronamaatregelen. 

 

Heeft u al een idee hoe u dit gaat aanpakken in uw bedrijf? 

Wij kunnen u helpen dit aan te pakken met een integraal team. Top Movers is een samenwerking aangegaan met Puur & Partners en gezamenlijk hebben wij een aanpak ontwikkeld inclusief een checklist die op elk bedrijf en organisatie toepasbaar is. We bekijken samen met u o.a. de communicatie van routes en maatregelen in het gebouw en voor uw medewerkers maar ook voor eventuele bezoekers en leveranciers. Behalve dat we een concreet actieplan voor u opstellen, kunnen we dit ook uitrollen en de uitvoering begeleiden.

 

Meer weten?

Download dan gratis onze presentatie over de anderhalve meter werkomgeving.

Onze projecten / Nieuws

Wij vertellen u graag verder over onze
mooie projecten

Wij hebben de opslag en de verhuizing als zeer professioneel en zeer prettig ervaren. Zeer ervaren verhuizers met zorg voor onze spullen.


Melchior uit: Mijdrecht
23-02-2021

Alles was perfect geregeld en het team was super professioneel en ook erg gezellig!


Sabine uit: Amsterdam
19-10-2021

Vriendelijke medewerkers die snel werken en alles netjes verpakken voordat het de wagen ingaat. Helaas kon mijn bed niet via de trap en bovenste raam naar boven. Dit moesten wij zelf uiteindelijk doen. Één gedeelte van de bank kon niet door de tussen deur maar wel door de achter deur mits het hor plisse deur werd verwijderd, ook dit hebben wij zelf gedaan. Voor de rest blij met hoe ze het hebben gedaan en de medewerkers vroegen netjes wat er mee moest en daarna waar het moest staan.


S. uit: Mijdrecht
22-06-2021

Kunnen wij iets betekenen voor u?

Laat het ons weten