VERHUIZING IN DE CLOUD

VERHUIZING IN DE CLOUD


Transparante eerlijke offerte's bij u aan tafel opgesteld en real time verzonden per mail. Wij beschikken over een Digitale Menukaart Verhuizen. Met behulp van de Digitale Menukaart Verhuizen wordt uw verhuizing vanaf het maken van de afspraak, het taxatiebezoek, de offerte, de facturering en de fysieke uitvoering verwerkt. 

Verhuizen blijft tillen en lopen met uw inboedel, administratief hebben wij digitale hulpmiddelen. Voor het fysieke stuk maken wij gebruik van nieuwe duurzame verhuisdozen, meubelrollers met de laatste trend wielen, traplopers en diverse verhuisliften.

Onze projecten / Nieuws

Wij vertellen u graag verder over onze
mooie projecten

Klanten waarderen ons
bedrijf met een 9.4/10
Meer beoordelingen

Zijn zeer tevreden over de verhuizers. Hardwerkende en zeer vriendelijke medewerkers. Alles TOP geregeld!


Nico uit: De Kwakel
14-01-2021

Er is door de verhuizers van P.A. van Rooyen prima werk geleverd, niet alleen de verhuizing zelf maar ook de hulp met het leeg halen van het huis voor goederen die niet mee verhuist moesten worden. Enige punt van kritiek is ten aanzien van de antieke stukken, als een friese klok en kabinet kast, de kennis en geschikte doos voor de klok was te beperkt aanwezig. het is uiteindelijk netjes overgebracht maar er ontbrak aan de ervaring die ik had verwacht.


Nelly Alberts-Aarsen uit: De Ronde Venen
24-10-2020

Kunnen wij iets betekenen voor u?

Laat het ons weten